2. KOLO NBHA CZ 2024

01.06.2024
Již třetím rokem pořádáme jedno z našich kol společně s našimi přáteli z NBHA Slovakia v Galantě na Silver Lake Ranch.
Závody se odehrávají v prostorné hale v nádherném areálu. Pro některé jezdce je to sice trochu z ruky, ale určitě stojí za to, cestu na Silver Lake Ranch absolvovat. Naopak naši jezdci z Moravy mají konečně nějaké závody, jak se říká, přímo u nosu :)

Ester Mikel Bystroňová, Kristýna Tesařová a Erika Bernáthová - tohle není Svatá trojice, dámy a pánové! Tohle, to je trojice nejrychlejších jezdkyň a jejich koní v disciplíně Barrel race OPEN.

Pole bending OPEN
Krásná podívaná plná adrenalinu! Tak můžeme zhodnotit všechny tři nejrychlejší jízdy druhého kola NBHA CZ. Tyče se třásly strachy, ale zůstaly stát na svých místech. Nejrychlejší čas zajela se svým koněm Niccem, Timea Jasenková, druhé místo obsadila Erika Bernáthová a pro třetí místo si se svým koněm doběhla Nikola Krnáčová.

Barrel race YOUTH

Když jezdí naši junioři, neznamená to, že jsou to menší grády.                                                 Michaela Habardová, Adéla Urbanová a Hanka Hajtmanová, tedy holky, které obsadily první tři místa, jsou toho důkazem.  

Pole bending YOUTH
"IZABELA POWER "
Na prvních třech místech v disciplíně Pole bending YOUTH se umístily hned tři žluťáci a jejich šikovné jezdkyně - Hanka Hajtmanová, Karin Újváry a Adéla Matoušková.

Děkujeme všem za parádní výkony a těšíme se už 29.6. na Ranči Kříženec.